CMP – Centrum voor Marketing Projecten

Een bedrijf starten in Duitsland – uitbreiden met succesCMP – Centrum voor Marketing Projecten

CMP – Centrum voor Marketing Projecten

CMP staat voor Business Development, gericht op adviseren èn acquireren!

Waarom samenwerken met CMP?

Het succesvol introduceren van nieuwe producten en diensten vereist ‘Fingerspitzengefühl’. Deze vaardigheid heeft CMP opgebouwd met tientallen grensoverschrijdende marktintroducties (NL>DE en DE>NL) met als toegevoegde waarde:

1. volledige integratie van advies èn commerciële acties (persoonlijke verkoop bij de marktintroductie, perscontacten, online strategie, etc.)

2. korte time-to-market

3. gebruikmaking van beschikbare RVO-exportsubsidies (Voucher Internationaal Ondernemen) of regionale exportondersteuning (bijvoorbeeld GO4EXPORT)

Wat biedt CMP voor jouw bedrijf?

Advies en praktische verkoopondersteuning bij jouw Duitse marktintroductie. Met als doel: maximale verkoopresultaten op basis van het beschikbare verkoop- en promotiebudget. En dat geldt zeker ook voor E-Commerce (webshops). CMP begeleidt startups, scaleups, grownups en corporates:

1. bij verkoopgesprekken en -presentaties, uiteenlopende perscontacten en online strategie

2. bij de invoering van Export Marketing Automation en Account Based Marketing

3. met de workshop ‘7-successtrategieën voor jouw Duitse marktbewerking’

4. met Master Classes (entreestrategie, zakencultuur en online marketing)

5. op projectbasis en/of interimbasis.

Deze samenwerking berust op de constatering: de perfecte integratie van sales (ook E-Commerce), marketing en communicatie leidt tot ‘Erfolg’!

BUSINESS DEVELOPMENT

Een weloverwogen plan met duidelijke doelstellingen is de basis. Uiteenlopende beïnvloedingsprincipes bepalen de communicatie. Want het streven is meer gekwalificeerde verkoopafspraken in minder tijd!

ADVIES EN VERKOOPSUPPORT

Advisering en operationele verkoopsupport (meereizen naar potentiële klanten) geven richting aan het commerciële proces. Jouw referentieklanten (= launching customers) van nu worden jouw ambassadeurs voor de toekomst!

EXPORTSUBSIDIES

Op nationaal (= RVO) en regionaal niveau biedt de overheid ondersteuning bij het realiseren van jouw exportambities. CMP begeleidt het ‘uitrollen’. Want succes in Duitsland smaakt naar meer!

CROSS BORDER M&A (BEDRIJFSOVERNAME)

Een grensoverschrijdende bedrijfsovername biedt doorgaans een versnelde marktentree. Met een gespecialiseerd adviesteam wordt het proces begeleid. Ook in de ‘post-merger fase’. Want dan ontstaat juist de synergie!

Meer informatie nodig?

Alles over onze Business Development

Onze website

Lees onze artikelen

Digitalisering in het Duitse MKB

Subsidies in meerdere deelstaten Recent was ik samen met de directeur van een softwarehuis bij een Duits bedrijf in het Münsterland. Een omvangrijke organisatie met meerdere vestigingen in geheel Duitsland. Totaal 400 medewerkers actief in de bouwtoelevering. Het gesprek met de Manager Inkoop was gericht op het standaardiseren van operationele inkoopactiviteiten. Maar terloops kwam de [...]

Waarom is de oprichting van een GmbH zo belangrijk?

Waarom is de oprichting van een GmbH zo belangrijk? In de exportbranche geldt het adagium ‘American buy american’ en ‘German buy german’; oftewel de GmbH als ondernemingsvorm stimuleert het vertrouwen bij potentiële relaties; Duitsers kennen immers deze ondernemingsvorm en de juridische randvoorwaarden; met de GmbH ben je als Duits bedrijf een volwaardig onderdeel van het [...]

Uw Partner

CMP – Centrum voor Marketing Projecten

Jan Temmink
Taal: Duits, Nederlands
Tel.: +31 6 53240553

Contact gegevens

CMP – Centrum voor Marketing Projecten
Adres

Inslagstraat 19
7161 ZE NEEDE

Telefoon

+31 6 53240553

Neem nu contact op

[[[[]],[[]],"and"]]
1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Schrijf in voor onze nieuwsbrief

Zo blijft je op de hoogte!
Maximaal 1 keer per kwartaal.

starteninduitsland.nl

Wij gaan voor jouw "ERFOLG"!

+31 (0) 653240553
Neem vrijblijvend contact met ons op.
Zuiderval 94-2, 7543 EZ Enschede
+31 (0) 653240553
info@starteninduitsland.nl

Copyright © starteninduitsland.nl # 2023 # visionmakers enschede